Holmbergs el

Laddbox - Västerås, Sala & Enköping

Funderar ni på att installera laddbox i Västerås, Sala eller Enköping – hemma, på företaget eller Bostadsrättsföreningen? Då har ni kommit rätt vi erbjuder laddboxar från Zaptec och Charge Amp i Västerås, Sala & Enköping.

Elbilsladdare / laddbox

Laddbox för er BRF

Zaptec

Vi installerar din elbilsladdare/laddbox i Västerås, Sala & Enköping

Ladda din elbil eller hybrid snabbt, säkert och bekvämt hemma med en fast installerad elbilsladdare. Som snabbrörlig lokal installatör erbjuder vi installation av laddbox i Västerås, Sala & Enköping med kort inställnings tid och till ett förmånligt fast pris där laddbox och installation ingår. 

Ring oss idag så förenklar vi både laddning och din vardag framöver med en ny elbilsladdare.

Noggrannhet och kundservice ligger i vår företagsanda och något vi jobbar efter varje dag.
– Sören Holmberg, VD & Ägare.

Laddboxar till BRF i Västerås, Sala & Enköping

I takt med att antalet elbilar & hybrider ökar väljer fler bostadsrättsföreningar att skaffa elbilsladdare till BRF:en och till sina medlemmar. Har ni flera olika biltyper i ett gemensamt garage? Med ett Zaptec-laddsystem slipper ni välja laddstationer utifrån de elbilar som finns idag. Laddstationen Zaptec Pro ger en laddningseffekt på upp till 22kW och stödjer både 1-fas- och 3-fas-laddning. Detta ger en jämn och optimal laddningshastighet för alla anslutna bilar.

Med våra laddboxar för BRF får du ett intelligent laddsystem där du kan optimera elanvändningen vilket resulterar i stora kostnadsbesparingar för fastighetsägare. Genom att kapa effekttoppar undviks onödig uppgradering av elsystemet och effektkostnader gentemot nätbolaget hålls nere.

Vi hjälper er genom hela processen – från tanke till utförande. Kontakta oss idag så tar vi fram ett förslag på nya laddboxar till bostadsrättsföreningen i Västerås, Sala eller Enköping.

Zaptec Västerås, Sala & Enköping

Säkerhet är den viktigaste faktorn vid laddning och därför tillhandahåller vi den högsta säkerhets- och kvalitetsnivån på våra laddsystem. Zaptecs laddstationer har integrerade säkerhetsfunktioner såsom säkringar, jordfelsbrytare typ B och värmesensorer.

Vi är stolta leverantörer och installerar Zaptec i Västerås, Sala & Enköping.

Zaptec – en laddstation med smarta funktioner!
Styr laddningen via din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Laddboxen ansluts till ditt nätverk och enhet och därefter kan du schemalägga laddningen till exempel nattetid när elen är billigare. Du kan enkelt övervaka laddningen när du inte är hemma och få felmeddelande om något inte skulle stå rätt till. Det går även att följa förbrukningen.

Vi lägger in alla våra installerade Zaptec laddare i en portal där vi kan hjälpa till med uppdateringar samt avhjälpa eventuella fel. 

Akuta fel - behöver du hjälp idag?
Ring oss

Vi har lång erfarenhet av elinstallationer och har stor kunskap för både mindre och större kundanläggningar. Med korta inställelsetider vid akuta fel.

Besöksadress: Lillebergsgatan 6, Enköping
Besöksadress: Rönnbergagatan 10, Västerås

Postadress: Ragnar Lodbroks Väg 21, 723 55 Västerås

Telefon: 070-621 02 01
E-post: info@holmbergs-el.se